Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 30, 2024 11:03 pm

發表新文章 回覆主題  [ 62 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
 2009年12月9日 至尊寶續約儀式(深圳)宣傳活動相片(92P)及下載 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 多謝辛苦分享!
哇!D相幾鬼高質量!仲幾鬼多添……
古大王好靓啊!
小琳,13號一定再去啊!辛苦嗮!

週四 12月 10, 2009 10:26 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2009年12月9日 至尊寶續約儀式(深圳)宣傳活動相片(92P)
櫻舞 寫:
小琳 寫:
剛剛回到家!!
我這位大忙達人,想不到會出現~
哈哈哈哈!
因為病到第三日,終於頂唔順要放一天病假~

所以就出現佐囉!

相片等一會!!hahaha
開佐個貼先!! ^o^!!

你都得啦!
唔聲唔聲就上去!
你影d相真係好清丫!
哎呀....我昨晚錯過咗添,好彩.....今日睇到都唔遲啫!

嘩嘩嘩......老大昨日笑得好cute丫!

我真的沒有想過會去到!
因為已經病佐幾日~
又要上班~又訓唔到!!
第三天起床~暈暈地~頂唔到上班!
所以就決定請假~
不過沒有看E生 @,@

中午剛好GRACE 找我~我先決定上去!
上去吹吹風都好! ^ ^!
動下可能會好D~

再說~我都好耐出FUNCTION 了!
HAHAA~~

見見也好!

週四 12月 10, 2009 10:29 am
個人資料
頭像

引用回覆
小琳,我爱你!你拍的简直清晰到爆!辛苦了

哈哈~~~
唔好愛我~~

妳要愛多一點DV~~
下次妳同DV說~妳們好愛佢!^ ^!

週四 12月 10, 2009 10:31 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 多謝辛苦分享!
lysa 寫:
古大王好靓啊!

=,=|||| 13........我未知道!!
睇下這幾日趕工,做成點!
因為病佐幾日~都沒有做到! *__*

週四 12月 10, 2009 10:35 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 多謝辛苦分享!
小琳 寫:
lysa 寫:
古大王好靓啊!

=,=|||| 13........我未知道!!
睇下這幾日趕工,做成點!
因為病佐幾日~都沒有做到! *__*

咁更加要多謝小琳帶病辛苦影相0呙!
見多兩次DV就好返嘎啦,D病魔打不過DV嘎^-^

週四 12月 10, 2009 10:42 am
個人資料
頭像

引用回覆

神采奕奕

看到张张熟悉的脸 :D

週四 12月 10, 2009 10:48 am
個人資料
頭像

引用回覆
先放一個..晚點再放另一個網址

原相下載網址:

http://www.rayfile.com/zh-cn/files/3951 ... 4221b798a/

下載點 2 : http://www.sendspace.com/file/i4yeq3

琳琳.你自己copy番d link去第一版啦..唔係佢地睇唔到呀...haha

圖檔圖檔

週四 12月 10, 2009 11:14 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2009年12月9日 至尊寶續約儀式(深圳)宣傳活動相片(92P)
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
剛剛回到家!!
哈哈哈哈!

所以就出現佐囉!

你都得啦!
唔聲唔聲就上去!
你影d相真係好清丫!
哎呀....我昨晚錯過咗添,好彩.....今日睇到都唔遲啫!

我真的沒有想過會去到!
因為已經病佐幾日~
又要上班~又訓唔到!!
所以就決定請假~
不過沒有看E生 @,@

動下可能會好D~

HAHAA~~

見見也好!

早知你地2個去.我就請假啦
本來我係諗住去的.但冇人陪所以先唔去haha

圖檔圖檔

週四 12月 10, 2009 11:33 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
先放一個..晚點再放另一個網址

原相下載網址:

http://www.rayfile.com/zh-cn/files/3951 ... 4221b798a/

下載點 2 : http://www.sendspace.com/file/i4yeq3

琳琳.你自己copy番d link去第一版啦..唔係佢地睇唔到呀...haha

收到~~

週四 12月 10, 2009 11:45 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
剛剛回到家!!
哈哈哈哈!

所以就出現佐囉!

你都得啦!
唔聲唔聲就上去!
你影d相真係好清丫!

我真的沒有想過會去到!
因為已經病佐幾日~
又要上班~又訓唔到!!
所以就決定請假~
不過沒有看E生 @,@

動下可能會好D~

HAHAA~~

見見也好!

得我同grace , maymay 3個人去呀!!!

週四 12月 10, 2009 11:46 am
個人資料
頭像

引用回覆
小琳 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
剛剛回到家!!
哈哈哈哈!

所以就出現佐囉!

你都得啦!
唔聲唔聲就上去!
你影d相真係好清丫!

我真的沒有想過會去到!
因為已經病佐幾日~
又要上班~又訓唔到!!
所以就決定請假~
不過沒有看E生 @,@

動下可能會好D~

HAHAA~~

見見也好!

我知呀..早知你同grace 去..我就請假咩 :twisted:

圖檔圖檔

最後由 咩樹 於 週四 12月 10, 2009 11:55 am 編輯,總共編輯了 2 次。

週四 12月 10, 2009 11:51 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
小琳 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
小琳 寫:
剛剛回到家!!
哈哈哈哈!

所以就出現佐囉!

你都得啦!
唔聲唔聲就上去!
你影d相真係好清丫!

我真的沒有想過會去到!
因為已經病佐幾日~
又要上班~又訓唔到!!
所以就決定請假~
不過沒有看E生 @,@

動下可能會好D~

HAHAA~~

見見也好!

我知呀..早知你同grace 去..我就請假咩 :twisted:

hahaha~~~
我其實都好突然呀!!
咁13號囉!!!^ ^!!

週四 12月 10, 2009 11:53 am
個人資料
頭像

引用回覆
昨晚见你还是满脸病容。

辛苦了!

週四 12月 10, 2009 12:41 pm
個人資料
頭像

引用回覆
小琳,真佩服你!
昨晚见你还是满脸病容。

辛苦了!

哈哈~~只是比較不想動~~^ ^~~

週四 12月 10, 2009 12:56 pm
個人資料
頭像

引用回覆
小琳, 好番未呀, 休息多d啦, 你食哂的餸未呀, 我地玩完之後我都病左幾日呀,
可能凍親啦~,你都要休息多d呀~

你的相好得呀, DV昨天做咩咁開心既, 的相好正呀辛苦哂你呀~ DV既咪咪笑, 真係冇得頂呀~
我試下番去將的相飛走側近的人頭先, DV 揮手型呀~!HIHI~

[quote="小琳"]再來20張
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

週四 12月 10, 2009 1:04 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 62 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載