Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:05 pm

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 20Dec- DV 白馬王子look 現身 尖沙咀Yamano 活動 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 20Dec- DV 白馬王子look 現身 尖沙咀Yamano 活動
DV 白馬王子look 現身 尖沙咀Yamano 活動

今天DV放下了cool cool 的黑色皮褸, 著了暖暖的白色冷毛衫出場, 一身白馬王子LOOK出現, 令在場的一班古迷們開心不而呀~ :lol:

~茜嘉小妹報導~

DV 今天見到在場的古迷們很開心呢~ 睇相啦~
圖檔
圖檔

好精靈的DV 出場啦~
圖檔

DV 好貼心地為我們的每一位在場的古迷們簽名和拍照, 令在場每位古迷份外溫暖~
老大~你知道嗎, 你永遠都是最好的~ :wink:
圖檔
圖檔
圖檔

小妹妹, 再見啦~ 媽媽掛住妳呀, 要回家了~
圖檔
圖檔
圖檔

聖誕節每位古迷都要開開心心, 快快樂樂呀~
圖檔

最後由 謝茜嘉 於 週一 12月 21, 2009 1:06 am 編輯,總共編輯了 2 次。

週一 12月 21, 2009 12:43 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 20Dec- DV 白馬王子look 現身 尖沙咀Yamano 活動
救救救我呀....西瓜西瓜...俾隻手我呀...哈哈哈哈哈
thx..d相好靚haha
呢張好得...哈哈
圖檔

圖檔圖檔

週一 12月 21, 2009 12:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 20Dec- DV 白馬王子look 現身 尖沙咀Yamano 活動
咩樹 寫:

老大D笑容真係開心到~~~ 大家真係窩心到~~~我又沉番落水啦!!!
老大, 真係超好........

圖檔圖檔

週一 12月 21, 2009 12:51 am
個人資料
頭像

引用回覆
hahaha~~~~~~~~~~~
^ o ^

停車場無啦啦比人拉去合照 @@
我個殘樣 =___=

週一 12月 21, 2009 12:53 am
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:
咩樹 寫:

老大D笑容真係開心到~~~ 大家真係窩心到~~~我又沉番落水啦!!!
老大, 真係超好........

YES..好到冇人有...完美呀

圖檔圖檔

週一 12月 21, 2009 12:58 am
個人資料
頭像

引用回覆
~茜嘉小妹報導~

圖檔

WOW...老大....D 笑容好攞命呀~~
小茜小姐, 你快D 攞個氧氣筒哩啦~~~~

圖檔圖檔

週一 12月 21, 2009 1:10 am
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:
~茜嘉小妹報導~

圖檔

係喎.影到DV張張都好開心~~

圖檔圖檔

週一 12月 21, 2009 1:12 am
個人資料
頭像

引用回覆
唔得啦.......就黎透唔到氣啦!
老大o既笑容咁燦爛.......正係殺屎我啦!

週一 12月 21, 2009 11:02 am
個人資料
頭像

引用回覆
羡慕,在香港的活动都很正规很有安全,
在场的古迷们也有机会超近距离的接触啊!

週一 12月 21, 2009 11:13 am
個人資料

引用回覆
thank you so much for your sharing!~~ :P
too bad I couldn't attend this function yesterday... was supposed to come... but ended up had to go somewhere with parents .. :cry: :cry:

週一 12月 21, 2009 1:12 pm
個人資料
頭像

引用回覆
thank you so much for your sharing!~~ :P
too bad I couldn't attend this function yesterday... was supposed to come... but ended up had to go somewhere with parents .. :cry: :cry:

乖啦..唔好喊!
下次一定有機會的!

週一 12月 21, 2009 1:14 pm
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝分享~~^_^

咩樹 寫:
呢張好得...哈哈
圖檔

白馬王子笑醉噠,我流口水了~~

圖檔

週一 12月 21, 2009 4:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆
把DV哄得這麼開心!

週一 12月 21, 2009 4:38 pm
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:
~茜嘉小妹報導~

圖檔

呜呜呜呜,早知喺咁我都嚟埋了,,, :cry: :cry: :cry: :(

週一 12月 21, 2009 10:04 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週一 12月 21, 2009 10:31 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載