Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週三 4月 17, 2024 3:35 am

發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 2010年1月10日花田囍事2010宣傳活動PHOTO (63p.) 
發表人 內容
頭像

引用回覆
看到DV的笑容心情都回特别的好~
谢谢小琳姐~ :D

週一 1月 11, 2010 9:07 am
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝小琳琳,好多圖圖,辛苦嗮!^_^

人逢喜事精神爽,
祝DV和各位古迷心想事成,
《花田喜事2010》票房大賣! :wink:

圖檔

週一 1月 11, 2010 2:01 pm
個人資料
頭像

引用回覆
笑得咁開心,咁你哋有無問到佢點解呢???

週一 1月 11, 2010 2:44 pm
個人資料
頭像

引用回覆
期盼俺在2010年也能早日见到DV!!!

多谢小琳!

週一 1月 11, 2010 5:22 pm
個人資料
頭像

引用回覆
多謝分享,小琳!

係喎!

週一 1月 11, 2010 10:13 pm
個人資料
頭像

引用回覆
MandM 寫:
多謝分享,小琳!

係喎!

佢地一定無問啫,因為佢地見到老大笑得咁開心,
個個都暈晒大浪lu,仲邊樹記得問丫!

週四 1月 14, 2010 11:10 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 2010年1月10日花田囍事2010宣傳活動PHOTO (63p.)
咩樹 寫:
瑪姬@.@ 寫:
嘩哈哈... 老大今日真係點左大笑穴.... 嘩呵呵^0^

THX ~小琳.... XDXDXDXDXDDDDDDD 錫哂你.......

DV 今天食佐笑蛋@@
笑到見牙唔見眼~HAHAHAA~~~~

圖檔

哈哈哈哈..呢張我超級鍾意..我見佢今日真係響後面玩到好開心呀HAHA...我地都好開心

我都喺超鍾意呢張喔!!thx siulam so much!!! :lol: :lol: :P
小琳,你地返嚟未呀?等得好心急啊,好像快D睇到今日D相啊!!!

週日 1月 17, 2010 2:50 pm
個人資料
頭像

引用回覆
小琳 寫:
MandM 寫:
多謝分享,小琳!

係喎!

佢地一定無問啫,因為佢地見到老大笑得咁開心,
個個都暈晒大浪lu,仲邊樹記得問丫!

好似拍戲咁,一個眼神,噢,暈低晒! :shock: @o@

週日 1月 17, 2010 4:49 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 23 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載