Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 8:18 pm

發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 
 號外~ DV 今日現身旺角街頭出席花田喜事宣傳活動~ 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 號外~ DV 今日現身旺角街頭出席花田喜事宣傳活動~
號外~ DV 現身旺角街頭出席花田喜事宣傳活動~

今日中午時份 DV 現身旺角出沒, 而另本身好多人的旺角, 仲更加多人迫爆旺角幾條街呀添,
人氣氣勢強勁呀~
而我地一班FANS仲全副記者LOOK 帶哂帽整裝出發去, 老大我地真係冒住好大既生命危險出去旺角鬧市見你家~好驚~好驚~haha~

圖檔

圖檔

圖檔

DV 玩得好開心呀~ 好好笑WOR
圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

DV 在旺角 玩 拋花球遊戲, 女路人個個都爭住要啦~
圖檔

圖檔

DV 見到我地, 派了新年禮物給我們古迷呢~

圖檔

圖檔

週日 1月 17, 2010 6:29 pm
個人資料
頭像

引用回覆
嘩......老大係旺角街頭派禮物丫!
西瓜你好勁丫,呢張都俾你影到,
佢派禮物時,我俾人逼到差d跌咗落黎丫!

週日 1月 17, 2010 7:57 pm
個人資料
頭像

引用回覆
圖檔DV 見到我地, 派了新年禮物給我們古迷呢~你地就好噜,有份攞到古仔派嘅新年礼物喔,我都想要啊!!! :cry: :cry: :cry:

週日 1月 17, 2010 8:29 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哇,得到礼物的明年肯定事事顺利地不得了拉!!

太幸运了,羡慕呢....

週日 1月 17, 2010 8:52 pm
個人資料
頭像

引用回覆
真羨慕!

週日 1月 17, 2010 9:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈...老大好型呀..好似路人咁由街尾行黎街頭都冇俾人熔左..勁!
老大.我佩服你..哈哈
謝謝西瓜分享照片~~~~~~~~~GOOD

圖檔圖檔

週一 1月 18, 2010 12:04 am
個人資料
頭像

引用回覆

哇···妳真喺 好勁啊···
咁多人都依然可以攞禮物之餘仲可以影低···
俾⑩個GOODGOODGOODGOODGOODGOODGOODGOODGOODGOOD你···
禮物入面有啲咩架?
著到黑嗎嗎又笑得好睇···
真喺好鬼型···
點解會咁型···

週一 1月 18, 2010 8:54 pm
個人資料
頭像

引用回覆
圖檔

哇···妳真喺 好勁啊···
咁多人都依然可以攞禮物之餘仲可以影低···
俾⑩個GOODGOODGOODGOODGOODGOODGOODGOODGOODGOOD你···
禮物入面有啲咩架?
著到黑嗎嗎又笑得好睇···
真喺好鬼型···
點解會咁型···

禮物裡面是草餅呀..我有2盒呀..下次你來拜年聚會俾一盒你呀~~唔駛擔心..食用期至3月的..唔會食完肚子痛xddd

圖檔圖檔

週一 1月 18, 2010 11:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週二 1月 19, 2010 10:34 am
個人資料
頭像

引用回覆
HAHAHAA~~~~~~~~~~~~~!

週二 1月 19, 2010 12:43 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週二 1月 19, 2010 7:50 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載