Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週日 4月 28, 2024 7:53 am

發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 花田囍事2010旺角鬧市宣傳活動PHOTO 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 花田囍事2010旺角鬧市宣傳活動PHOTO
今日超多人..差點兒玩層層疊呀

國內下載點:

訊6下載點 :
PART 1:
http://www.xun6.com/file/4bb250717/17.0 ... 1.rar.html
PART 2:
http://www.xun6.com/file/d8251e817/17.0 ... 2.rar.html

迅雷&快車下載點 :
PART 1:
http://carmanws.qupan.com/5662236.html
PART 2:
http://carmanws.qupan.com/5661778.html

訊6下載點 : (PHOTO BY 櫻舞)
http://www.xun6.com/file/82131d818/%E8% ... 7.zip.html

迅雷&快車下載點 : (PHOTO BY 櫻舞)
http://carmanws.qupan.com/5661624.html

===========================================================

HK下載點:

下載點 1.
http://www.sendspace.com/file/60kc42

下載點 2.(PHOTO BY 櫻舞)
http://www.sendspace.com/file/lyz64r

圖檔

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

最後這個送回給pc..你送給dv的花田國王..有心思有心思..哈哈哈
圖檔

圖檔圖檔

最後由 咩樹 於 週四 1月 21, 2010 6:51 pm 編輯,總共編輯了 4 次。

週日 1月 17, 2010 8:30 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩树,你D相真喺超超超超超劲啊!!睇著D相我真喺想飙眼泪啊!!。。。。。。

週日 1月 17, 2010 8:37 pm
個人資料
頭像

引用回覆
谢谢分享拉...照片拍得好好!!!
:P

週日 1月 17, 2010 8:48 pm
個人資料
頭像

引用回覆
THX 咩樹... 我D VIDEO 有些阻滯... 要稍後先可給大家看我地的層層層疊疊VIDEO呀~~~

圖檔圖檔

週日 1月 17, 2010 8:59 pm
個人資料
頭像

引用回覆
DV很中意"骷髏頭"哦!
這件衣服上又有.

週日 1月 17, 2010 9:24 pm
個人資料
頭像

引用回覆
THX 咩樹... 我D VIDEO 有些阻滯... 要稍後先可給大家看我地的層層層疊疊VIDEO呀~~~

沒關係......你慢慢來,不要急!

週日 1月 17, 2010 9:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝分享~
衣服上也有骷髏的~好中意哦.
看著甜甜的笑容里似乎有些疲倦,
希望他能好好的休息.

週日 1月 17, 2010 10:35 pm
個人資料
頭像

引用回覆
一进部落格就被电晕。。。

週日 1月 17, 2010 10:52 pm
個人資料

引用回覆

週日 1月 17, 2010 11:05 pm
個人資料
頭像

引用回覆

唔緊要啦.慢慢來呀..冇人催你呀.我地等得啦HEHE
等你的VIDEO..辛苦啦今日..個個變哂沙甸魚..哈

圖檔圖檔

週一 1月 18, 2010 12:08 am
個人資料
頭像

引用回覆
你今日都好辛苦架啦,THANKS.......SHARING

週一 1月 18, 2010 12:20 am
個人資料
頭像

引用回覆
thanks for sharing!
咁多人,我諗我去到,都迫唔到入去! :roll:

週一 1月 18, 2010 1:36 pm
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:

唔緊要啦.慢慢來呀..冇人催你呀.我地等得啦HEHE
等你的VIDEO..辛苦啦今日..個個變哂沙甸魚..哈

我回看VIDEO... 就聽到我地變哂沙甸肉餅啦~~ 你同櫻舞不斷叫老..大.. 救命.... 我就不斷叫后邊D 人唔好推呀~~

圖檔圖檔

最後由 瑪姬@.@ 於 週一 1月 18, 2010 1:55 pm 編輯,總共編輯了 1 次。

週一 1月 18, 2010 1:46 pm
個人資料
頭像

引用回覆
勁呀!!!很好很好~~hahaa~!!!!
老大勁多笑容喎~~
心情靚靚靚靚靚呀!
哈哈

週一 1月 18, 2010 1:47 pm
個人資料
頭像

引用回覆
雖然個様都睇得出攰···
但真喺一出現就笑到咩咁···
哈哈···
可能佢依家就已經啉定過年點玩所以興奮緊了···

週一 1月 18, 2010 8:48 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 24 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載