Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:59 pm

發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 
 17.1 < 花田囍事> 宣傳活動 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 17.1 < 花田囍事> 宣傳活動
Download video link : http://www.sendspace.com/file/0erf1d

國王出遊於香港最人流密集的地方-旺角

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

以下是老大派禮品時段的短片, 請大家如果比較容易頭暈的古迷, 認真向大家說請最好搽點止暈油先看, 因為場面較混亂以及我們都給后排的群眾差不多推倒, 以及聲量較大, 再次請大家做好準備啦~~~

O黎啦

<embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf?file=http://vid602.photobucket.com/albums/tt110/maglg/MVI_0039.flv">

小妹下次會再盡我能力再拿穩點, 請大家見諒 ^-^""""

圖檔圖檔

最後由 瑪姬@.@ 於 週日 2月 07, 2010 2:54 pm 編輯,總共編輯了 2 次。

週一 1月 18, 2010 12:32 pm
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬你係咁混亂o既情況底下都拍到老大派禮物已經好勁啦!

週一 1月 18, 2010 1:05 pm
個人資料
頭像

引用回覆
睇番都攪笑..老大...救命呀..哈哈

圖檔圖檔

最後由 咩樹 於 週一 1月 18, 2010 1:40 pm 編輯,總共編輯了 2 次。

週一 1月 18, 2010 1:15 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 17.1 < 花田囍事> 宣傳活動
嘩~真係唔該哂瑪姬啦, 真係睇到有的@.@ 頭暈暈wor~

我仲聽到 咩樹小姐 慘叫 嗌 老大救命 添...hahaha, 當時我地真係俾人迫死左啦~

下面依張好得呀~thx 瑪姬

圖檔

週一 1月 18, 2010 1:16 pm
個人資料
頭像

引用回覆
謝茜嘉 寫:

我仲聽到 咩樹小姐 慘叫 嗌 老大救命 添...hahaha, 當時我地真係俾人迫死左啦~

下面依張好得呀~thx 瑪姬

圖檔

我都偷哂啦..哈哈
今晚返去睇下偷唔偷到個VIDEO先 :twisted:

圖檔圖檔

週一 1月 18, 2010 1:48 pm
個人資料
頭像

引用回覆

多謝你的體諒呀~~~ ^!^"

圖檔圖檔

個人資料
頭像

引用回覆

個人資料
頭像

引用回覆
謝茜嘉 寫:

thx 瑪姬

我都听到你地嗌 老大救命喔!!哈哈~~ :twisted: :twisted: 仲听到花田嘅宣传音乐,同10号嗰日喺御景新城度一模一样咁喜庆, :lol: :lol: :P

週一 1月 18, 2010 8:14 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週二 1月 19, 2010 10:38 am
個人資料
頭像

引用回覆

哈哈 我好钟意老大背后的骷髅头啊 ^_^

週二 1月 19, 2010 7:56 pm
個人資料
頭像

引用回覆

我都話勁
:wink: :wink: :wink:

努力作戰

週二 1月 19, 2010 10:00 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載