Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 16, 2024 6:56 pm

發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 
 1/2/2010, Giga Sports開幕活動 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 1/2/2010, Giga Sports開幕活動
首先致歉, 因為今天老大的開幕活動在店內中間位置, 我們只可再店外影相. 小妹只可出動人肉腳架, 影了幾張尚可以的相給大家看, 另因小妹趕急回公司, 所以不可等待老大完活動便要離開, 更不能近距離影到老大的型仔样!!

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

仲有小妹的相都幾模糊下...請見諒!!! 下次再努力啦~_~"""

圖檔圖檔

週一 2月 01, 2010 7:49 pm
個人資料

引用回覆

謝謝瑪姬人肉腳架

週一 2月 01, 2010 8:02 pm
個人資料
頭像

引用回覆

週一 2月 01, 2010 8:07 pm
個人資料
頭像

引用回覆
唔好怪自己啦!

多謝瑪姬!

週一 2月 01, 2010 8:08 pm
個人資料
頭像

引用回覆
有相同大家分享已經好好啦!
唔好怪自己啦!

多謝瑪姬!

係囉
我都冇去迫
都有相睇
我真係好滿足囉
辛苦哂你.....

努力作戰

週一 2月 01, 2010 9:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 1/2/2010, Giga Sports開幕活動
瑪姬@.@ 寫:
首先致歉, 因為今天老大的開幕活動在店內中間位置, 我們只可再店外影相. 小妹只可出動人肉腳架, 影了幾張尚可以的相給大家看, 另因小妹趕急回公司, 所以不可等待老大完活動便要離開, 更不能近距離影到老大的型仔样!!

仲有小妹的相都幾模糊下...請見諒!!! 下次再努力啦~_~"""[/size]

辛苦哂瑪姬特派記者的報導呀, 多謝你的相, 等我地去唔到的古迷都又得看呀~

茜嘉

週一 2月 01, 2010 9:49 pm
個人資料
頭像

引用回覆
哇你好堅呀你到場果陣時~哽的環境你都影倒真系俾三个得你!
你禁趕時間都黎倒重盡量留響度同我地傾左一陣~~到你走都見你急急腳你盡晒力架喇~我地知道大佬都知^.<

週一 2月 01, 2010 10:03 pm
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝分享呀,照片很勁! :lol:

週一 2月 01, 2010 11:00 pm
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝瑪姬..辛苦啦..勁勁勁!

圖檔圖檔

週一 2月 01, 2010 11:04 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咁多人遮住, 你都影到, 算係咁啦;
你部機已經好好啦, 如果係我哋呢啲細機咪仲衰,
不過可惜你今天等唔到DV走啦 :? , 唉! 我都叫佢快啲o架啦 :lol: :lol: :lol:

週二 2月 02, 2010 12:04 am
個人資料
頭像

引用回覆
謝謝各位的體諒.... 好感動呀~.~"""

XDXDXDDDDDD

圖檔圖檔

週二 2月 02, 2010 8:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
係呀~~~ 因為年尾的關係... 所以忙到嘔! 所以我偷走出來兩個鐘可遠望到老大, 巳經好滿足!!

櫻木花道 寫:
不過可惜你今天等唔到DV走啦 :? , 唉! 我都叫佢快啲o架啦 :lol: :lol: :lol:

圖檔圖檔

週二 2月 02, 2010 8:34 am
個人資料
頭像

引用回覆
就係因為有你啲咁好嘅fans, 所以古仔咪咁錫晒你哋囉 o :wink:

瑪姬@.@ 寫:
係呀~~~ 因為年尾的關係... 所以忙到嘔! 所以我偷走出來兩個鐘可遠望到老大, 巳經好滿足!!

櫻木花道 寫:

週二 2月 02, 2010 5:52 pm
個人資料
頭像

引用回覆
好掂啊你,好過我,
我連佢個影都見唔到,哈哈! :lol:

週二 2月 02, 2010 7:02 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 14 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載