Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 4:10 pm

發表新文章 回覆主題  [ 168 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 12  下一頁
 DAP 吃飯消遣好地方 DV與同學們搞笑短片 
發表人 內容
引用回覆
文章 wow!
Purple 寫:
soo jen,

DAP = Delicious and Perfect

wow, wow , wow. sounds so good, hey people in HK, you must go check it out then.

i liked the smoked salmon roll on bread...that was yummy. or i should say DAP - Delicious and Perfect.

週四 2月 01, 2007 2:38 pm
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
文章 darth vader
Dap 是我的五位同學合資的一間法國餐廳。
最近,我DV日忙夜忙除了拍電影,
還要幫他們拍攝另外三段短片"招請員工"篇,
剛剛用了三天通宵剪接完三片。
希望大家喜歡吧!

週四 2月 01, 2007 3:10 pm
個人資料
引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
希望大家喜歡吧!

你的东西一定 都喜欢啦 !! :wink:

週四 2月 01, 2007 3:11 pm
引用回覆
古仔~dap在香港哪裡呀.暑假去香港一定要去吃!!

週四 2月 01, 2007 3:35 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

hahaha~好期待緊呢~但辛苦你喇~加油加油 :lol:

週四 2月 01, 2007 3:48 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

喜歡........喜歡...........喜歡..........

週四 2月 01, 2007 3:54 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

請問邊五位呢????哈哈(包括你)..... :lol:

週四 2月 01, 2007 3:56 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

go go go :P

週四 2月 01, 2007 3:56 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

OK,明白曬。。我真系以為系Dap真D甘解架。。。
下次過香港會去幫襯。撻DV個名有無得打折架?
短片,好鍾意啊。你D同學都好有天分。。
招請員工?可惜,我唔系香港人,羅嘅系旅遊通行證,費事比人遣反。哈哈哈。

週四 2月 01, 2007 4:10 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

好期待你的短片哦!!!
下次去香港一定去Dap吃!!嘿嘿,有没有折扣呀??? :wink: :lol: :lol:

週四 2月 01, 2007 4:26 pm
引用回覆
希望大家喜歡吧!

haha~~你地個宣傳手法好搞笑呀~~唱哂歌,跳哂舞咁 :lol:
古仔仲要拎住支牙籤XDDD
緊係鍾意la~~~係咪會post上黎架???好期待呀!!!
加油!!! :D

週四 2月 01, 2007 4:34 pm
引用回覆
文章 會去幫襯 Dap
哈哈哈...估唔到你啲同學都咁搞笑! 出場嗰吓咁似温拿樂隊唱LOVE出場嗰吓嘅...hahah. 最搞笑係你2個同學勁跳舞但最後先知你玩佢哋嗰無奈樣, hahah. 你記得upload多啲短片喎,好精彩。不過下次燈光要較光啲,睇唔清你嗰靚樣... 我同七姐會再上Dap「撐抬腳」桇啦。 :wink:

週四 2月 01, 2007 4:53 pm
引用回覆
:lol: 哈哈哈 古夫人 你和你那班朋友真是太...超级...无敌可爱
太喜欢你们了 呵呵 :D  以后来HK一定会去DAP的 能不能遇见你们啊? 
哈哈哈 哈哈哈

週四 2月 01, 2007 5:04 pm
引用回覆
DV你的同学都好搞笑哦,都同一样可爱的!
有机会去HK一定要去捧场的啦,不知道餐厅
取名DAP有没什么由来的呢?

週四 2月 01, 2007 5:27 pm
引用回覆
haha,好可愛的五人!很會耍寳哦~~
希望有一日能到DAP享受正宗的法國菜~~~~~口水。。 :lol:

週四 2月 01, 2007 5:54 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 168 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567 ... 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載