Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 7:48 pm

發表新文章 回覆主題  [ 141 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 10  下一頁
 得非達DarthVader-byDV招請員工完結篇 
發表人 內容
引用回覆
呢個係完結,咁下一個系列會係咩?估唔到……你咁鬼馬,次次都俾我地驚喜。期待ing~~

週六 2月 10, 2007 10:19 am
引用回覆
非達哥~!~
你就這麽喜歡侵略其它星球嗎?
我是月球的....
:twisted: :twisted: 來吧~~看看我們誰厲害 :twisted: :twisted:

週六 2月 10, 2007 10:30 am
引用回覆
得非達, 攪到咁夜都唔訓, 小心身體呀~~

不過呢條片真係幾攪野, 阿得生, 真係得你先唸到呀. 哈哈!

希望你會繼續俾多d片我地睇啦.

週六 2月 10, 2007 10:33 am
引用回覆
HAHAHA..........
得非達~~幾時得閑帶我們參觀下你的太空船呀?

PS.多謝DV拍這麼多搞笑的短片和我們分享! :D

週六 2月 10, 2007 10:48 am
引用回覆
場景換0左,係果陣開始營業了咩?呢老闆識請得非達都係獨具眼光啦,可能係睇重你0既念力啦!
保重啊DV,希望你早日康復,就快過新年了,要健健康康,龍馬精神開始新0既一年啦.飲多D暖水,清細菌!唔好再咁夜訓啦,唔該你,而家抵抗力最差,最緊要多D休息,先會恢復元氣!乖啦,得閒就閉上眼休息下!!!

週六 2月 10, 2007 11:10 am
引用回覆
恭喜你找到新的工作啦~~ :D
你以前的工作都好有趣啊,侵略別人的星球 8)

P.S.你人不舒服,還不早點休息,要小心身體呀 :evil:

週六 2月 10, 2007 11:21 am
引用回覆
不要見工住啦

週六 2月 10, 2007 12:44 pm
引用回覆

週六 2月 10, 2007 12:44 pm
引用回覆
我们开心了,你也要注意多休息呀,不然我们会很心痛的,要快快好起来!

週六 2月 10, 2007 1:36 pm
引用回覆
原來得非達是假經理啊 :twisted:
恭喜錄取!! :D

週六 2月 10, 2007 2:33 pm
引用回覆
文章 精彩!绝对绝啊~`
"我的技能就是能控制别人的思想.."坚决同意这句!DV的这个举世无双的才能在我们番薯身上得到了绝对的印证啊!!!! :lol:

週六 2月 10, 2007 3:16 pm
引用回覆
文章 終於看到了!!
:D :D :D 有新意!! 連"得非達"你都諗埋...
講真0既,土霸王,神經雙碩士,世間上靚仔,加埋"得非達",
都唔知邊個先至係麶線0既
個個睇起來都唔多正常咁喎
不過今次好叻啊! 都未笑場! 定係你修剪0左咧?

個個都有戲胞! 你0地過足戲癮,我們看了也開心!!

週六 2月 10, 2007 6:28 pm
引用回覆
又話是完結篇, 但video播完時又話待續 o

咁即係點先? 不過都幾攪笑;

如果真係仲有下文, 請你感冒好番先 upload 上 blog,

唔該你 D.V. 大佬

Forever support you !!!!!!!!

週六 2月 10, 2007 6:44 pm
引用回覆
看了這個招工完結篇才終于知道原來你在前面都是在扮老闆呀!很不錯的構想! :twisted: 哈哈,你真應該去做導演~~

週六 2月 10, 2007 6:53 pm
引用回覆
哦,原来是这样啊,真是出人意料,哈哈!!!得非达,还以为真的神经经理呢,原来还没应聘上啊!居然真的可以控制别人的意志,录取了你!哈哈!!!。。。

週六 2月 10, 2007 7:48 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 141 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345 ... 10  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載