Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週六 4月 20, 2024 4:39 am

發表新文章 回覆主題  [ 132 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁
 DV我看晒本書仲做埋超人添^__^ 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: DV我看晒本書仲做埋超人添^__^
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
[quote="WO喜欢
哇,不是吧!MAY姐!
那我请你吃一棵苹果!你要请我吃很多冰淇淋啊!
嘿嘿嘿................ :lol: :lol:

一杯好多了
怕你肚子痛
:twisted:

不怕不怕!我有DV Power !呵呵呵呵呵呵! :lol:

貪吃就話不怕呵呵呵呵呵呵

呵呵呵呵呵呵!
哇,MAY姐这么了解我呀!呵呵!么,亲一个! :P
我要去睡觉喽!麻烦你记得一会把冰淇淋帮我送到梦里来偶!
呵呵! 安:lol: :P

週四 3月 06, 2008 2:15 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: DV我看晒本書仲做埋超人添^__^
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
WO喜欢 寫:
may 寫:
[quote="WO喜欢
哇,不是吧!MAY姐!
那我请你吃一棵苹果!你要请我吃很多冰淇淋啊!
嘿嘿嘿................ :lol: :lol:

一杯好多了
怕你肚子痛
:twisted:

不怕不怕!我有DV Power !呵呵呵呵呵呵! :lol:

貪吃就話不怕呵呵呵呵呵呵

呵呵呵呵呵呵!
哇,MAY姐这么了解我呀!呵呵!么,亲一个! :P
我要去睡觉喽!麻烦你记得一会把冰淇淋帮我送到梦里来偶!
呵呵! 安:lol: :P

哈哈哈
我也睡了
早抖

週四 3月 06, 2008 2:17 am
個人資料
頭像

引用回覆
哎呀,看了你的文章,就更想看DV的新书了。
可惜我都不要等到何年何月!
这个超人造型很赞啊!! 乍一看还真以为你穿了件超人的衣服呢~~~

週四 3月 06, 2008 3:54 am
個人資料
頭像

引用回覆
Tiramisu 寫:
may may變超人 :shock:
好可愛耶!你要保護我吖! :lol:

Tiramisu,我髪了私人訊息給你,話比你知我要去香港,得閑睇下啦!

好野..好耐冇見你啦飛飛..你終於黎啦 :wink:

週四 3月 06, 2008 7:02 am
個人資料
頭像

引用回覆
哎呀,看了你的文章,就更想看DV的新书了。
可惜我都不要等到何年何月!
这个超人造型很赞啊!! 乍一看还真以为你穿了件超人的衣服呢~~~

如果你訂了一定好快收到的
我也覺幾漂亮
:oops: :oops: :oops:

週四 3月 06, 2008 7:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
綵霞飛 寫:
Tiramisu 寫:
may may變超人 :shock:
好可愛耶!你要保護我吖! :lol:

Tiramisu,我髪了私人訊息給你,話比你知我要去香港,得閑睇下啦!

好野..好耐冇見你啦飛飛..你終於黎啦 :wink:

8號可以見到飛飛了 :lol:

週四 3月 06, 2008 7:28 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
哈哈!阿May 超人,
你個頭會唔會細咗少少呢?
不過,好多謝你咁快睇晒本書。

:lol: :lol: :lol:

週四 3月 06, 2008 9:08 am
個人資料
頭像

引用回覆

週四 3月 06, 2008 9:19 am
個人資料
頭像

引用回覆
vickylouislele 寫:
超人 MAY :shock:

:twisted: :twisted: :twisted:

週四 3月 06, 2008 9:30 am
個人資料
頭像

引用回覆
還在急切等待中

週四 3月 06, 2008 9:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
我還沒有見到書也
還在急切等待中

相信你好快可以見到的了

週四 3月 06, 2008 9:37 am
個人資料
頭像

引用回覆
rubolau 寫:
我還沒有見到書也
還在急切等待中

相信你好快可以見到的了

恩,susan姐說近期就會給我們郵寄古來了,好期待
好緊張

週四 3月 06, 2008 9:42 am
個人資料
頭像

引用回覆
may 寫:
rubolau 寫:
我還沒有見到書也
還在急切等待中

相信你好快可以見到的了

恩,susan姐說近期就會給我們郵寄古來了,好期待
好緊張

她8號取書就可以寄了
好快了
:wink:

週四 3月 06, 2008 9:46 am
個人資料
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
文章 darth vader
喂!喂!你睇你睇!
超人呀!長頭髮嘅超人呀!
喂!喂!你睇你睇!
鱷魚呀!
哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!
哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!哈!
掂呀!阿May童心嘅一面令佢散發出嚟可愛,
一個字講哂"掂"呀!
加上呢張相非常適合用嚟形容"玩具大戰"本書嘅主題。
好嘢!勁呀!

週四 3月 06, 2008 10:27 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
喂!喂!你睇你睇!
超人呀!長頭髮嘅超人呀!
喂!喂!你睇你睇!
鱷魚呀!
掂呀!阿May童心嘅一面令佢散發出嚟可愛,
一個字講哂"掂"呀!
加上呢張相非常適合用嚟形容"玩具大戰"本書嘅主題。
好嘢!勁呀!

早啊!!早餐吃多一點~~吃胖一點、吃胖一點 、吃胖一點~~哈哈!! :twisted:

圖檔

週四 3月 06, 2008 10:31 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 132 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456789  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載