Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 10:44 pm

發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
 冬至ar.... 
發表人 內容
引用回覆
文章 冬至ar....
今日係冬至日,俗語話冬大過年,點解ge???過新年就有大假放,但過冬就無wo...(真系唔係好明解)???

每一年哩個時候都可以同屋企人一齊食飯,真係開心..ha ha..

唔知點解,我覺得每逢節假日都可以同自己屋企人一齊過,的確唔錯,無野再好得過一家人齊齊整整......

year!year!year!year!year!year!year!year!year!year!year!

週五 12月 22, 2006 10:18 am
引用回覆

週五 12月 22, 2006 11:08 am
引用回覆
係咯,我都唔係好明wo..冬大過年,返而過年仲大陣像咗D wo.....

週五 12月 22, 2006 11:40 am
引用回覆
恩,冬至就能全家一起吃饭,喜欢这个温馨的感觉!

週五 12月 22, 2006 12:11 pm
引用回覆
文章 Re: 冬至ar....
carmen 寫:
今日係冬至日,俗語話冬大過年,點解ge???過新年就有大假放,但過冬就無wo...(真系唔係好明解)???

每一年哩個時候都可以同屋企人一齊食飯,真係開心..ha ha..

唔知點解,我覺得每逢節假日都可以同自己屋企人一齊過,的確唔錯,無野再好得過一家人齊齊整整......

year!year!year!year!year!year!year!year!year!year!year!

really??are you carmen?

你知我是谁嘛?? :oops: :P :? :shock: :x :cry: :lol: :( :o :) :D

週五 12月 22, 2006 2:18 pm
引用回覆
文章 .....
冬至是吃汤圆的时候吗!?....
呵呵...想起来很想吃了.....

週五 12月 22, 2006 2:32 pm
引用回覆

週五 12月 22, 2006 4:55 pm
引用回覆
丁禕(佐佐樂樂) 寫:
carmen 寫:

really??are you carmen?

你知我是谁嘛?? :oops: :P :? :shock: :x :cry: :lol: :( :o :) :D

話是話,唔知WO...你乜誰呀?????

週五 12月 22, 2006 5:08 pm
引用回覆
CARMEN 寫:

你是古身边的那个carmen哦??
你去sharing里面看我发的帖子啦,是我同你拍的相片
你看了就知我是WHO啦~~ :shock: :D :o :lol: 8) :P :twisted: :evil:

週五 12月 22, 2006 5:14 pm
引用回覆
忘记打名字了~不好意思啦~

週五 12月 22, 2006 5:15 pm
引用回覆
yes, 我順便都同大家說聲"冬大過年, 和家人要和睦相處, 今晚吃得開心!

週五 12月 22, 2006 5:26 pm
引用回覆

週五 12月 22, 2006 5:29 pm
引用回覆
收到 大佬,我們要“以和為貴” :lol: :lol: :lol:

週五 12月 22, 2006 5:31 pm
引用回覆
笑中有淚:thank you for your "by".

胡思亂想:米係lor,所以我地都是"問題"少女. :lol:

亂好玩:that's right..

darth vader:你快樂時我快樂...year!!!!!!!!! :D

週五 12月 22, 2006 5:31 pm
引用回覆
Anonymous 寫:
CARMEN 寫:

你是古身边的那个carmen哦??
你去sharing里面看我发的帖子啦,是我同你拍的相片
你看了就知我是WHO啦~~ :shock: :D :o :lol: 8) :P :twisted: :evil:

NO,NO,NO,無限個NO.................................................................
人都會有相同la(孖生),更何況係名????????????????????????(千其米誤會)!

週五 12月 22, 2006 5:34 pm
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 20 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載