Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 5:57 am

發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234
 20/1/2009 電影"家有囍事2009"保良局慈善首映 
發表人 內容
頭像

引用回覆
有無休息够···?

週二 1月 27, 2009 1:02 pm
個人資料
頭像

引用回覆
liangmeilincat 寫:
妳仲有無唔舒服阿···?
有無休息够···?

病的不是我..是櫻舞小姐...我很健康haha

圖檔圖檔

週二 1月 27, 2009 3:19 pm
個人資料
頭像

引用回覆
有無休息够···?

Oh! 櫻木好D未...? 佢1定要初5超精神至得架hahaha

圖檔

週二 1月 27, 2009 6:28 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 感冒中...
咩樹 寫:
小琳 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
dolphin_joanna 寫:
咩樹 寫:
dolphin_joanna 寫:
Denise 寫:
櫻舞 寫:
咩樹 寫:
小琳 寫:
做咩仲唔訓呀!!!!!!!!!
今日辛苦了!!!!!!!!!!!!!!!!

你真係當左我係你..唔駛訓咩..up完就訓低左啦hahahhahaha
今晚我要休息..呢幾日都唔夠訓..係咁水腫>_<

唔好講你累丫,
我都超超超累,我現在個膊頭,
簡直係有兩個大石頭係上面,
個頭又痛,又無乜胃口,都唔知道係唔係作病添!
昨日denise見到我,都問我係唔係病喎,就算化咗妝都睇得出,
你話你次死未!

哈哈,feel 到妳唔舒服...呢啲可能係獅子座直覺。咁尋晚古仔咪見到兩個病樣囉? ..... :P
妳真係要保重呀,我都感冒緊....仲要係食完藥無耐,跟住再病番,仲要係嚴重咗嘅...死未? 連我family doctor都話要新年前治好佢....唔利是掛。

感冒未清、無發燒時可以試睇中醫斷尾 :P !櫻舞昨晚吃飯時見你都好精神架!喺冷親定焗病呀 :roll: !遲啲我會PM或新年團拜時俾你﹝食飯時你問我要嘅食療方﹞ :wink:

我稔K先生見到你哋又話病,肯定以後每次活動順便加埋體能訓練俾我哋囉 :lol: :lol: !今次跑到600,下次跑夠1公里 :mrgreen:

保健大使黎啦haha
舞姐成日都病的..你搵多d強身健體o既食療俾佢啦...順便搵d預防水腫o既湯水俾我啦hahahaha
下次我就折的士啦..仲跑咩..當我豬頭丙咩hahahaha

咁瘦都有水腫問題 :roll: ?喺咪鍾意食咸嘢或濃味嘅食物 :arrow: 飲水飲得多咗 :wink: !唔..唔...你要嘅湯水遲啲俾你啦 :P

好阿好阿..鍚哂你~~

保健大使真係厲害,一真係要錫晒佢啦,
有咗佢,老大D粉絲才會健健康康丫嘛(當然包括埋老大本人啦)

hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

叫佢醒d..食左會變鐵人o既野俾你食haha

:shock: :shock: :shock:

週三 1月 28, 2009 2:28 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
有無休息够···?

Oh! 櫻木好D未...? 佢1定要初5超精神至得架hahaha

=_=茄王..係櫻舞.唔係櫻木阿hahaha

圖檔圖檔

週三 1月 28, 2009 4:48 pm
個人資料
頭像

引用回覆
茄姐 寫:
咩樹 寫:
有無休息够···?

哈哈哈, 咩樹你 =_= 呢個表情真係fit 晒呢個時候 :lol: ,
茄王, 在這新的一年你繼續加油茄落去吧!
:twisted: :lol:

週三 1月 28, 2009 8:34 pm
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
茄姐 寫:
咩樹 寫:
有無休息够···?

哈哈哈, 咩樹你 =_= 呢個表情真係fit 晒呢個時候 :lol: ,
茄王, 在這新的一年你繼續加油茄落去吧!
:twisted: :lol:

hahaha大電視呀我打錯字呀...竟然 u.u hahahahaha
放心! 以我既習慣1定會在牛年...不停茄hahaha ^.^
嘩! 差唔多12點 (閃先!)

圖檔

週三 1月 28, 2009 11:51 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 52 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載