Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週四 3月 28, 2024 5:28 pm

發表新文章 回覆主題  [ 27 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 05082009 [大內密探零零狗] 首映 photo 
發表人 內容
頭像

引用回覆
咩樹我地企個度
都比d記者傘哂
你要企高我撐住你
真辛苦你了
有呢幾幅都好呀
~~~

我知呀.你扶住我..怕我跌丫嘛HAHAHA
THANK YOU哂啦...我又唔覺辛苦..因為我鍾意影相咩HAHA

圖檔圖檔

週四 8月 06, 2009 2:07 am
個人資料
頭像

引用回覆
還有~今日我做佐隻雞~哈哈~~
落湯雞~~hahaha~~
好笑嗎 =___=

唔識你..以為你攪咩..出面好大雨咩..我掂一掂..濕到嘔阿...哈哈哈哈哈哈

圖檔圖檔

週四 8月 06, 2009 2:09 am
個人資料
頭像

引用回覆
出面當時真係幾大吓.... DV到場, 無計啦!! 貴人到~~

咩樹 寫:
小琳 寫:
還有~今日我做佐隻雞~哈哈~~
落湯雞~~hahaha~~
好笑嗎 =___=

唔識你..以為你攪咩..出面好大雨咩..我掂一掂..濕到嘔阿...哈哈哈哈哈哈

週四 8月 06, 2009 2:15 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 有時候...
有時候真昰看不懂DV的簽名..
.研究老半天也不知道哪個昰天哪個昰樂..
不過DV簽的好........

看看DV現在的照片..再看看幾年前的照片..真的老了...
亦或許說更加成熟了...man了..

應該要讓自己好好休息了..

但是每当想起他时的那种感受,是永远都不会改变的.
圖檔

週四 8月 06, 2009 2:32 am
個人資料
頭像

引用回覆
無咗你係樹又點得呢?

小琳,你昨日真係濕到嘔,禾唔覺意倚係你膊頭,真係.....e......好濕丫!
你要小心,小心冷病咗,要食番d水果,飲較熱的水丫!

週四 8月 06, 2009 1:01 pm
個人資料
頭像

引用回覆

昨晚我去戲院,

全部滿場,

買不到票~~

圖檔

週四 8月 06, 2009 1:18 pm
個人資料
頭像

引用回覆
真係要多謝你這位影相發燒友,
無咗你係樹又點得呢?

小琳,你昨日真係濕到嘔,禾唔覺意倚係你膊頭,真係.....e......好濕丫!
你要小心,小心冷病咗,要食番d水果,飲較熱的水丫!

哈哈~~~~我唔會容易病的人~
一就唔病~一病就是~~加大的百事可樂~~~~HAHAHAA~~~

週四 8月 06, 2009 3:49 pm
個人資料

引用回覆
你仲有力氣回家上傳照片,我在的士上就睡著了,。

你可以了,我都沒拍到一張清楚的,相機就沒得拍了。

本來和櫻木在這邊等他過來采訪,他卻從那邊走了。

吖恩!!

仲有 昨天老大保佑,大家沒有成 落湯雞。。哈哈哈! :P

如果妳想讓自己有機會,那就勇敢的去做。

週四 8月 06, 2009 4:21 pm
個人資料
頭像

引用回覆
你仲有力氣回家上傳照片,我在的士上就睡著了,。

你可以了,我都沒拍到一張清楚的,相機就沒得拍了。

本來和櫻木在這邊等他過來采訪,他卻從那邊走了。

吖恩!!

仲有 昨天老大保佑,大家沒有成 落湯雞。。哈哈哈! :P

絎···
妳是専程去HK還是已經到HK工作了···
我好耐無系MSN見到你了···

週日 8月 09, 2009 12:33 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 05082009 [大內密探零零狗] 首映 photo
咩樹 寫:
今天.....................96張相只找到這幾張....................沒的
等琳琳的吧~~~我最滿意只有個簽名=__________=

圖檔

個簽名勁···
真系···
我有考究過個簽名都轉過STYLE···
以前佢唔喺咁簽嘅···哈哈···

PS:我買左老人頭燕麥飯了···試食中···嘻嘻···

週日 8月 09, 2009 12:35 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 05082009 [大內密探零零狗] 首映 photo
米奇老婆 寫:
咩樹 寫:
今天.....................96張相只找到這幾張....................沒的
等琳琳的吧~~~我最滿意只有個簽名=__________=

圖檔

個簽名勁···
真系···
我有考究過個簽名都轉過STYLE···
以前佢唔喺咁簽嘅···哈哈···

PS:我買左老人頭燕麥飯了···試食中···嘻嘻···

吃多點..吃多點...身體好..又飽肚.不會胖的耶~~哈哈哈(我又賣廣告) :twisted:

圖檔圖檔

週日 8月 09, 2009 2:57 am
個人資料
頭像

引用回覆
我會持續食一排架啦···
哈哈···
務求可以瘦翻DD都好啊···
兼最重點喺解決大事···
哈哈哈···

週日 8月 09, 2009 1:56 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 27 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載