Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 3月 29, 2024 7:38 pm

發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
 聯合國兒童基金萬聖節慈善的相片 
發表人 內容
頭像

引用回覆
多謝多謝···

週五 10月 09, 2009 12:15 am
個人資料
頭像

引用回覆
還一定要多謝JONNANA幫忙我拿著我昨天早上去工作的東西(都幾重下).... 如果不是一張都影不到~~

櫻舞 寫:
咩樹 寫:
櫻木花道 寫:
謝茜嘉 寫:
To: 大家, 對不起 茜嘉小妹 今日無相 的相唔ok呀,
辛苦哂~ar 瑪姬 ,咁風塵撲撲趕來幫我地影相呀~

DV 今日果樣都有d 倦, 又瘦左d啦~ 可能昨晚拍通宵掛~
眼鏡LOOK 都好型呀~

見到DV 今日咁開心, 我地大家唔食飯趕過來都值得呢~ ^U^ ~

朋友 呀~ 我今日聽唔到你同我講果句野呀, 下次再話俾我聽啦~

瑪姬@.@ 寫:
櫻木花道 寫:
等你很久啦, 我正奇怪為何還不見你 post 相嘅呢, 哈哈 :lol: ~

真係唔好意思, 櫻木你條頸唔好再長呀.... 你巳經拱高啦...哈哈 (*0*)
我今日無食晏做慢了~~呵呵......D 工作時間要順延呀~~
不過見到DV 什麼都值得哂~~~

好彩你醒, 趁空檔識得去買嘢食, 餓親就唔好啦,
你跟瑪姬都要OT, 真係慘, 大家都好為DV呢, 嘻嘻 :mrgreen: ~

辛苦你地嚕

辛苦晒大家啦......

你喺咪講我呀 :roll: !嗰袋小意思啦 :D !我咱家嗰百寶袋仲重啦!細佬、細妹成日叫我拉架有轆嘅袋返工添 :twisted: !我話好肉酸...好似去買餸咁 :evil:
嗰日辛苦晒大家啦 :wink: !依我哋企嘅位置高過DV嗰台..啲相算喺Ok啦 :P !唔知大家有無留意有啲Post上嚟嘅相..喺相片上方的倒影會見到咱家呢 :mrgreen:

週五 10月 09, 2009 8:51 pm
個人資料
頭像

引用回覆
老大太有爱了@___________@!

週六 10月 10, 2009 6:01 pm
個人資料
頭像

引用回覆
:shock: 。。。镜头太酷了。

週一 10月 12, 2009 9:57 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載