Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 4月 23, 2024 9:45 pm

發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 65666768697071 ... 106  下一頁
 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: 紀行 (大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔

哈...大餐準備好了...中西式全齊,任君選擇... :wink:

Nikey Li /2010.11.21

圖檔

chenjx陈纪行 寫:
Nikey姐:
你又换签名照了?哈哈,这张更有趣添~!哈哈~!
我看到现在这个票数真的是感觉,感觉,感觉好High啊~!
哈哈,Nikey姐快点给我们准备大餐啊·~!
DV 威武~!

Nikey Li 寫:

我回來了...哇...果然是超級無敵DV軍團

Nikey Li /2010.11.20

圖檔

做自己與別人生命中的天使!
【Nikey Facebook】https://www.facebook.com/nikeyli
收藏古天樂 (Youtube視頻)】http://www.youtube.com/user/nikeyli
收藏古天樂 (土豆視頻)】http://www.tudou.com/home/nikeyli

週日 11月 21, 2010 12:23 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔
瑪姬@.@ 寫:
櫻木花道 寫:
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
kootinlok 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
我以為係恆生指數ニ萬四千幾票!
嘩!DV軍團實力實在太超級無敵有冇攪錯咁厲害!!!
真係要為我哋嘅努力掌聲鼓勵一下,好嘢!
DV軍團唔係講笑,真係好好好嘢!
好!我哋就係星期六同星期日發動總攻擊,
齊心出擊!我哋目標係六萬至八萬票!!!
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 1000000 POWER!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
只要我哋齊心我相信DV軍團是什麼事也可做到,
努力,加油!
人生有目標先至會有動力!!!
GO!GO!GO!

我差啲miss 咗DV嘅留言添,
DV,你咁講,我突然諗起首歌,等我將啲歌詞改下先 :

DV軍團係好嘢, 好好嘢,
DV軍團係好醒, 好鬼醒,
我哋好強勁(好強勁), 全靠DV勁(DV勁)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

歌詞又改得幾好嗃
就用來做DV軍團嘅slogan啦..哈
:wink: :wink: :wink:

勁!要唔要唱住黎炸.哈哈

勁wow~哈哈就炸住獨家試唱....

可否炸首 "痴心像馬戲" o既 remix版黎聽下xdddddd

呀某人online 喇, 快啲點歌俾佢唱啦, xddddddd~ :twisted:

唔知我地有無這份福氣呢.... 點唱....哈哈

我又要give me some 福氣....^^

週日 11月 21, 2010 12:24 am
個人資料
頭像

引用回覆
哈哈,Nikey姐,
我不选啊,我不选啊~!
我这个人贪心啊,我全要了,全要了~!
胖九不知道去哪了~!
哈哈,叫上她再开吃~!
哈哈,还有奋战的整个DV军团~!

当然,更要叫上我最亲的古叔叔啊~!

最後由 chenjx陈纪行 於 週日 11月 21, 2010 12:28 am 編輯,總共編輯了 1 次。

週日 11月 21, 2010 12:26 am
個人資料
頭像

引用回覆
小芙 寫:
瑪姬@.@ 寫:
櫻木花道 寫:
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 1000000 POWER!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

歌詞又改得幾好嗃

可否炸首 "痴心像馬戲" o既 remix版黎聽下xdddddd

呀某人online 喇, 快啲點歌俾佢唱啦, xddddddd~ :twisted:

唔知我地有無這份福氣呢.... 點唱....哈哈

我又要give me some 福氣....^^

係囉.某人呀.某人呀..你聽唔聽到呀 haha

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 12:26 am
個人資料
頭像

引用回覆
GO!GO!GO!

咸豬喺美國都收到風。。即刻過黎支持下﹗﹗﹗
雖然聽到有傳言質疑DV做法。。但係如果好似我哋跟DV在這裡相處過的﹐一定知道你是有你的原因或意義。
做朋友嘅﹐唔駛講咁多﹗ 咸豬即刻去做野先﹗﹗﹗
DV CRAZY POWER﹗﹗﹗ DCP﹗ DCP﹗ DCP﹗﹗﹗﹗﹗

圖檔

週日 11月 21, 2010 12:28 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 紀行 & 胖九 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔

呼叫胖九,呼叫胖九...
衝破十萬關口的歷史時刻啊...

PS. 哈哈...紀行...能吃就是福...等會就盡情享用吧... :mrgreen:

圖檔

哈哈,Nikey姐,
我不选啊,我不选啊~!
胖九不知道去哪了~!
哈哈,叫上她再开吃~!

当然,一定要叫上我最亲的古叔叔啊~!

【Nikey Facebook】https://www.facebook.com/nikeyli
收藏古天樂 (Youtube視頻)】http://www.youtube.com/user/nikeyli
收藏古天樂 (土豆視頻)】http://www.tudou.com/home/nikeyli

週日 11月 21, 2010 12:32 am
個人資料

引用回覆
Louis KOO!!一边投票一边挂住老大:“痴心像马戏!”

週日 11月 21, 2010 12:34 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 紀行 & 胖九 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔
哈哈,哈哈,好的啊,
说到吃,突然间发现我好饿啊,
等我先去弄点宵夜回来吃~!
哈哈,哈哈~!

Nikey Li 寫:

呼叫胖九,呼叫胖九...
衝破十萬關口的歷史時刻啊...

PS. 哈哈...紀行...能吃就是福...等會就盡情享用吧... :mrgreen:

圖檔

哈哈,Nikey姐,
我不选啊,我不选啊~!
胖九不知道去哪了~!
哈哈,叫上她再开吃~!

当然,一定要叫上我最亲的古叔叔啊~!

週日 11月 21, 2010 12:34 am
個人資料
頭像

引用回覆
小芙 寫:
咩樹 寫:
小芙 寫:
咩樹 寫:
GRACE KU 寫:
櫻木花道 寫:
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

歌詞又改得幾好嗃

哈哈~攪到我又想去唱k tim, 上次唱左一次原來好難唱嫁....
dv都唱得好好....聽得出係發自內心既感覺....上次佢真係好比心機唱嫁.....
remix板呀...你等我think think sin...

sorry remix 板出現問題....

週日 11月 21, 2010 12:36 am
個人資料

引用回覆
好快就过9万

週日 11月 21, 2010 12:41 am
個人資料
頭像

引用回覆
胖九呼叫古天乐 寫:
GO!GO!GO!

哈哈!握握手!
等一下,我没看错吧!
6至8万……
十万好啦!!哈哈

要對我哋嘅實力有信心!
努力,加油!
GO!GO!GO!

無錯···
無錯···
我地咩都做得到···
祇要妳講到···
大家一齊要妳唱歌···
妳聼唔聽到···?
俾多少少動力我地···
···
等我地將呢個···
貌似恒生指數嘅票數數字···
推向···
推向···
200,000···

最後由 米奇老婆 於 週日 11月 21, 2010 7:31 pm 編輯,總共編輯了 2 次。

週日 11月 21, 2010 12:42 am
個人資料
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
全靠各位的努力先至有咁強勁嘅爆炸力,
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
就算再困難嘅事都可以克服!
昨晚我話今日嘅目標係六至八萬,
可能有些古迷會懷疑能否達票,
但現在已經証實我哋係絕對可以做到!
各位親愛的DV軍團唔好忘記,
我哋今次嘅行動係叫"瘋狂行動",
明天星期日我哋要發動史無前例嘅總攻擊!
明天晚上我哋要達到15萬票之外,
我哋重要炸到佢down機!!!
除咗唔油炸之外,
爽炸、瘋炸、狂炸、癲炸、喪炸,
總之係又炸唔係又炸,
炸爆佢炸到佢down機!!!
各位距離明晚12點還有24小時,
目標係15萬票以上同要佢down機!!!!!
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

DV SUPER CRAZY BOMB X 10000000 POWER(爆呀)!!!

個人資料
頭像

引用回覆
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
我哋要炸到佢down機!!!
除咗唔油炸之外,
總之係又炸唔係又炸,
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

DV SUPER CRAZY BOMB X 10000000 POWER(爆呀)!!!

DV, 你講到咁實撐你啦, 等一陣炸到90000嗰陣我要下線先,
因明天要返考試預班, 不過放學後我會搵地方繼續, GO GO GO~~~

最後由 櫻木花道 於 週日 11月 21, 2010 12:46 am 編輯,總共編輯了 1 次。

個人資料
頭像

引用回覆
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
除咗唔油炸之外,
總之係又炸唔係又炸,
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

我地撐你呀..阿大~~

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 12:44 am
個人資料
頭像

引用回覆

收到...明日全天侯進攻...總之炸到佢搵唔不到一片鐵... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

圖檔

只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
除咗唔油炸之外,
總之係又炸唔係又炸,
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

週日 11月 21, 2010 12:46 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 65666768697071 ... 106  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載