Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 9:52 am

發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 67686970717273 ... 106  下一頁
 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 Re: 大家, 一齊上Yahoo投票支持古仔

其實我覺得這個瘋狂行動真的很好,姑且不論票選活動的實質意義和票數計算方式,透過這次的活動,讓這個家的成員們,可以目標一致,齊心努力,彼此關懷打氣,人人都拿出了當家的風範,為了更好而卯足全力,這是一種團結的美,我想古仔讓我們參與的,正是體驗這種精神,如果在這兒你都可以做出這樣大的努力,那麼你肯定也會為你的人生,做出更多的奮鬥和堅持。

Nikey Li /2010.11.21

圖檔

Angel4 寫:
kootinlok 寫:
Angel4 寫:
我以為係恆生指數ニ萬四千幾票!
嘩!DV軍團實力實在太超級無敵有冇攪錯咁厲害!!!
真係要為我哋嘅努力掌聲鼓勵一下,好嘢!
DV軍團唔係講笑,真係好好好嘢!
好!我哋就係星期六同星期日發動總攻擊,
齊心出擊!我哋目標係六萬至八萬票!!!
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 1000000 POWER!

咸豬喺美國都收到風。。即刻過黎支持下﹗﹗﹗
雖然聽到有傳言質疑DV做法。。但係如果好似我哋跟DV在這裡相處過的﹐一定知道你是有你的原因或意義。
做朋友嘅﹐唔駛講咁多﹗ 咸豬即刻去做野先﹗﹗﹗
DV CRAZY POWER﹗﹗﹗ DCP﹗ DCP﹗ DCP﹗﹗﹗﹗﹗

唔係玩嘢!
我見今次係Yahoo舉辦先咁有興趣炸到佢down機,
各位我哋今次嘅目標唔係淨止要票數高,
係要令佢哋知道投票嘅可怕性,
票數嘅多小究竟係代表什麼?
一年大大小小無數嘅投票選舉,
我相信除了可讓大家支持我而作出努力這個定義外,
大家對所謂嘅偶像投票已經麻木,
甚至覺得討厭同無謂!
無錯!我都覺得討厭同無聊,
反正有時就算我哋幾經辛苦不眠不休咁投到個冠軍返嚟!
只要我忙無時間出席舉辦方都會揾個藉口唔頒個獎俾我,
每次我都會問咁投票有可意義!!!
只要你出席就算票數唔高都有獎,
最令我唔開心就係白費各位嘅心機。
但係幾唔開心都好,
起碼係個過程我見到大家嘅努力,
大家嘅互相鼓勵,
大家團結而為着一個目標奮鬥。
所以我覺得你哋先至係我最大嘅獎勵,
你哋先至係最實至名歸去接受呢個獎。
因此對於我嚟講投票嘅意義己經唔再重要,
重要嘅係我希望見到大家嘅參與,
大家嘅熱誠同各位嘅大無畏精神。
今次我哋要証明嘅係要話俾人哋知,
獎我哋唔需要,
票數第一又如何!
我哋係要話俾佢哋知我哋係好勁,
勁到獎都唔要係要佢down機!
我正式稱今次嘅投票為"瘋狂行動",
各位親愛的DV兵團,
我哋齊心出發,
GO!GO!GO!

DV CRAZY SUPER BOMB POWER!!!!!

咸豬以上就係今次DV要大家參與投票嘅原因,
唔好理外面嘅傳言,
有時間嚟同我哋一齊投票,
你就明白我哋各位嘅付出!

咸豬收到﹗﹗ 我喺FACEBOOK 度都POST 埋叫我D FRIEND 一起 “瘋狂行動”﹗﹗﹗
GO﹗ GO﹗ GO﹗

做自己與別人生命中的天使!
【Nikey Facebook】https://www.facebook.com/nikeyli
收藏古天樂 (Youtube視頻)】http://www.youtube.com/user/nikeyli
收藏古天樂 (土豆視頻)】http://www.tudou.com/home/nikeyli

週日 11月 21, 2010 1:11 am
個人資料
頭像

引用回覆
瑪姬@.@ 寫:
LALA...LALA...LALA

90,203

LALA...>>>LAL>>>ALAL

150,000 WE ARE COMING!!!!!!

繼續炸炸炸炸炸炸炸

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 1:12 am
個人資料
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
Angel4 寫:
Angel4 寫:
GO!GO!GO!

DV SUPER CRAZY BOMB X 1000000 POWER!

雖然聽到有傳言質疑DV做法。。但係如果好似我哋跟DV在這裡相處過的﹐一定知道你是有你的原因或意義。
DV CRAZY POWER﹗﹗﹗ DCP﹗ DCP﹗ DCP﹗﹗﹗﹗﹗

唔係玩嘢!
甚至覺得討厭同無謂!
但係幾唔開心都好,
大家嘅互相鼓勵,
獎我哋唔需要,
票數第一又如何!
各位親愛的DV兵團,
我哋齊心出發,
GO!GO!GO!

DV CRAZY SUPER BOMB POWER!!!!!

唔好理外面嘅傳言,

咸豬收到﹗﹗ 我喺FACEBOOK 度都POST 埋叫我D FRIEND 一起 “瘋狂行動”﹗﹗﹗
GO﹗ GO﹗ GO﹗

咸豬係Facebook叫你D Friend投票就夠!

週日 11月 21, 2010 1:14 am
個人資料

引用回覆
古仔我只能講一句對不起你..哈哈..,不要為因由..認識我的人會知道
大家繼續為古仔加油投票

最後由 fannyew 於 週日 11月 21, 2010 1:16 am 編輯,總共編輯了 1 次。

週日 11月 21, 2010 1:14 am
個人資料
頭像

引用回覆
全靠各位的努力先至有咁強勁嘅爆炸力,
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
就算再困難嘅事都可以克服!
昨晚我話今日嘅目標係六至八萬,
可能有些古迷會懷疑能否達票,
但現在已經証實我哋係絕對可以做到!
各位親愛的DV軍團唔好忘記,
我哋今次嘅行動係叫"瘋狂行動",
明天星期日我哋要發動史無前例嘅總攻擊!
明天晚上我哋要達到15萬票之外,
我哋重要炸到佢down機!!!
除咗唔油炸之外,
爽炸、瘋炸、狂炸、癲炸、喪炸,
總之係又炸唔係又炸,
炸爆佢炸到佢down機!!!
各位距離明晚12點還有24小時,
目標係15萬票以上同要佢down機!!!!!
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

DV SUPER CRAZY BOMB X 10000000 POWER(爆呀)!!!

撐你啦DV
炸爆佢
目標15萬票
GO..GO..GO..
:wink: :wink: :wink:

努力作戰

週日 11月 21, 2010 1:16 am
個人資料
頭像

引用回覆
咩樹 寫:
瑪姬@.@ 寫:
LALA...LALA...LALA

90,203

LALA...>>>LAL>>>ALAL

150,000 WE ARE COMING!!!!!!

繼續炸炸炸炸炸炸炸

全力以赴~炸炸炸.......

個人資料
頭像

引用回覆
支持,支持~!

哈哈,我都感觉这个活动很有意义啊~!

其一:我们也都想炸掉雅虎,他不老实,我们都想炸掉他Down机~!

其二:这是人生一次很有意义的经历,我们不仅都感受到了大家同心协力的精神,更体会到了不抛弃、不放弃的气概~!明白了【胜利永远青睐于坚持的人】这个道理~!

其三:体会到了DV大人的英明领导~!一个队伍有一名优秀的统帅是多么的重要,多么的给力啊~!一个团队的性质取决于其领导者的性质,一个团队的成就取决于领导者的心有多大~!

其四:在活动中,我们大家相互聊天,一起奋进,相识了志趣相投的朋友,大家彼此更加熟悉~!并且,还能和乐乐侠多交流~!

其五:我们还有Nikey姐准备的香槟喝,更有一会的大餐吃,哈哈,多爽啊~!

其六:最最最最重要的是,这个活动给我们大家带来了很多的欢乐~!每天开心的不得了~@!

恩,就说这些吧,吃完了,好懒了,不想说了,大家早已体会到这个的意义~!

最後由 chenjx陈纪行 於 週日 11月 21, 2010 1:55 am 編輯,總共編輯了 2 次。

個人資料
頭像

引用回覆
Angel4 寫:
Angel4 寫:
GO!GO!GO!

唔係玩嘢!
甚至覺得討厭同無謂!
但係幾唔開心都好,
大家嘅互相鼓勵,
獎我哋唔需要,
票數第一又如何!
各位親愛的DV兵團,
我哋齊心出發,
GO!GO!GO!

唔好理外面嘅傳言,

GO﹗ GO﹗ GO﹗

咸豬係Facebook叫你D Friend投票就夠!

明白﹗ 我淨係POST左條LINK叫大家支持DV。。咸豬識做嘅﹐唔駛擔心﹗

圖檔

週日 11月 21, 2010 1:17 am
個人資料
頭像

引用回覆
乐乐侠:
行行侠支持您~!

週日 11月 21, 2010 1:20 am
個人資料

引用回覆
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
除咗唔油炸之外,
總之係又炸唔係又炸,
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

DV SUPER CRAZY BOMB X 10000000 POWER(爆呀)!!!

老大也也疯狂拉我们就更加疯狂!
那就爽炸、瘋炸、狂炸、癲炸、喪炸!
炸到yahoo down机为止!

週日 11月 21, 2010 1:23 am
個人資料
頭像

引用回覆
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
除咗唔油炸之外,
總之係又炸唔係又炸,
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

胖九收到!
古仔,通过这次的疯狂行动的心得,等胖九总结好了,在汇报您.

继续炸爆YAHOO!
我们会继续加油!加油!加油!
GO!GO!GO!

週日 11月 21, 2010 1:35 am
個人資料
頭像

引用回覆
櫻木花道 寫:
只要我哋相信,
只要我哋堅持,
只要我哋齊心,
我哋要炸到佢down機!!!
除咗唔油炸之外,
總之係又炸唔係又炸,
GO!GO!GO!

只要能齊心目標能達到!

DV, 你講到咁實撐你啦, 等一陣炸到90000嗰陣我要下線先,
因明天要返考試預班, 不過放學後我會搵地方繼續, GO GO GO~~~

櫻木,俾心機呀!!! 我地一邊炸住一邊。。。等你放學呀!!! 嘻嘻哈哈!!

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 1:47 am
個人資料
頭像

引用回覆
over over..~~

圖檔圖檔

週日 11月 21, 2010 1:52 am
個人資料
頭像

引用回覆
古仔,胖九永远支持你.

週日 11月 21, 2010 1:57 am
個人資料
頭像

引用回覆
茄! 無得攻呀攻添~~竟然彈出 "很抱歉" :?:

週日 11月 21, 2010 2:01 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 1578 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 67686970717273 ... 106  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載