Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週二 3月 19, 2024 7:18 pm

發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 
 頭痕=動腦筋時間。。 
發表人 內容
頭像

引用回覆
文章 頭痕=動腦筋時間。。
Hi 師傅 & 各位,好耐無(現身)!

諗諗下竟然記起(久違)既密碼。。竟然俾我回想起,成功再入來同大家拜下年 "恭喜發財,身體健康,心想事成” :lol:

當日既Ah Lo女朋友仔已轉眼間成為人妻+人媽 :oops:
有機會日後會攜同囝囝出現 :lol: (我已走樣再不食極不肥喇 :lol:

今晚收工返媽咪屋企同囝囝親子時間,見媽咪一隻手腕腫了。。原來今日跌親。。100%擔心和不安心到現在。。!

認真令我腦海出現家庭與事業決定。
無媽咪無我,講過會錫她多過自己。
基於家庭、另一半、事業。。等,現不可像從前自己話放就放下。一向思維與心境都好易諗到決策既我相信今晚飲杯仍鍾情既咖啡就可大概定斷!

有自信係好!對自己決定從不後悔亦好正面!
雖然的確肥左唔少哈哈,心境亦與年輕時大不同,樂觀仍存在哩HEHE!

Just to say 'HI' to ALL, miss yours so much 8)

週三 2月 13, 2019 10:25 pm
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 頭痕=動腦筋時間。。
看到你说话很高兴!
“前辈”了,呵呵!
欢迎你的回来!

週四 2月 14, 2019 12:44 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 Re: 頭痕=動腦筋時間。。
你的ID真是好久不見 :mrgreen:

週六 4月 13, 2019 12:44 pm
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 3 篇文章 ] 

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載