Fan Club 主頁   古仔部落格主頁   Louis' Fans Sharing   古夫人信箱   Forum 聊天區   DV特製短片   DV新聞區   DV相片分享區   公告   
 Louis Koo's English Blog   Louis Koo's sina blog   
現在的時間是 週五 4月 19, 2024 10:34 pm

發表新文章 回覆主題  [ 168 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 56789101112  下一頁
 大家来签名,强烈要求DV多休息…… 
發表人 內容
古樂樂最高統帥
頭像

引用回覆
文章 Re: darth vader
kootinlok 寫:
susan 寫:
我看不如把DV發配到外太空去好了,
免得在這裡害人害己!
哈哈哈哈哈!

明白了!

看到你們的回應時,
本DV真的很心痛見到大家夜裏等著我下班到分享區留言,
我知道你們大多是早起上工和上學的人,
又怎能不顧你們而走去睡覺呢!
我是明白大家對我的關心,
和擔心我的身體健康和休息時間,
多謝大家對我的關懷和問候,雖然我的工作忙碌,
除了拍攝電影之外,Blog,sharing等回覆和上網,
都變成了自己日常生活的習慣和工作,
但DV是會懂得照顧自己的身體健康,
並和大家一起作戰的,大家不需擔心,
如果自己不能照顧自己,我又怎能去面對工作和大家呢!
大家不需要擔心!
我知道自己的選擇和身體狀況是可以應付的,
亦明白自己對身體健康的重要,
如果有一天DV身心疲累的時候,我會和大家請假休息呢!
放心吧!多謝大家對我的支持!

週五 3月 23, 2007 2:42 am
個人資料

引用回覆
Twinkling Star 寫:
susan 寫:
susan 寫:
嗨﹗Susan, 妳好嗎﹖ 是我啊。。好朋友。。望既我啦。。想想妳就會知道我是誰 囉。。

你?好朋友?你不会是千慧吧?!
sorry,多给点提示啊!

No I am from Malaysia...guess again susan.. :lol: :lol: :lol:

caesley?梅君? :oops:

嘿嘿嘿 ﹗ 再想想。。不過我真是caesley的好朋友啊。我看妳不會猜到我是誰。。。哈哈哈

linda?不敢相信你會上來留這麽言!

哈哈哈..妳猜到啦。想不到我寫中文吧﹖

週五 3月 23, 2007 2:44 am
個人資料

引用回覆
susan 寫:
免得在這裡害人害己!
哈哈哈哈哈!

明白了!

看到你們的回應時,
大家不需要擔心!

感动ing。唯一能够做到的事是尊重DV的决定,永远支持DV!

週五 3月 23, 2007 2:52 am
個人資料
頭像

引用回覆
susan 寫:
免得在這裡害人害己!
哈哈哈哈哈!

明白了!

看到你們的回應時,
大家不需要擔心!

嗱,你說的話你要保證遵守哦!
就相信你啦!

週五 3月 23, 2007 2:53 am
個人資料
頭像

引用回覆
susan 寫:
免得在這裡害人害己!
哈哈哈哈哈!

明白了!

看到你們的回應時,
大家不需要擔心!

咁就好了~我可以安心去訓啦哈哈~
goodnight...sweet dreams...

週五 3月 23, 2007 2:54 am
個人資料
頭像

引用回覆
看到你們的回應時,
大家不需要擔心!

講真的! 總還是會有點擔心...
但是不管怎麼樣,知道你自有分寸,
請假又好! 點都好!
一定撐你! :wink:

-----------------------------

http://tw.myblog.yahoo.com/jw!DEDsn5OBEQWZns14Q7ecum8-

最後由 多芬 於 週五 3月 23, 2007 2:59 am 編輯,總共編輯了 1 次。

週五 3月 23, 2007 2:56 am
個人資料

引用回覆
Dear DV, you must really take good care of yourself dear. Don't get us all worry over your health, beside you should understand that all of us love you very much, so please, please promise us that you have to take time to rest your body.

We truly appreciated for all the time you spend inside this forum replying to our posting, but we don't wish to bring stress upon you, so remember to rest more dear. We all want our handsome hero to be healthy and cheerfull always. Take care dear DV and may the forces be with you always.

" WE ALL LOVE YOU VERY MUCH "

週五 3月 23, 2007 2:58 am
個人資料
頭像

引用回覆
多芬 寫:
看到你們的回應時,
大家不需要擔心!

講真的! 總還是會有點擔心...
但是不管怎麼樣,知道你自有分寸,
請假又好! 點都好!
一定撐你! :wink:

放心吧!相信DV大人能處理安排好他的時間,
他既然承諾大家了,就會做到的!
他是一個言出必行的人,不是嗎?
沒錯,我們所要做的就是相信他,支持他!
多給我們偉大的DV大人一些鼓勵吧!

週五 3月 23, 2007 3:03 am
個人資料

引用回覆
Yeah..Susan said it right, but DV is so kind to us all that he rather spend his spare time inside this forum replying to us all..making me very worried over him.

DV you are such a kind and wonderful man, not like those other actor..you always see to it that all your fans are happy and I truly salute you for your kind doing. I had never met anyone actor so friendly, kind and loving like you. You will always be the best one in my heart.

Take good care of yourself my hero..mmm..think its time for you to get some rest now dear, go..go..go and sleep now handsome boy..heeheee..

週五 3月 23, 2007 3:13 am
個人資料

引用回覆
Come all members of our ' Space Panda Team ' come and give full support to our handsome hero DV..

This is an order !

週五 3月 23, 2007 3:17 am
個人資料

引用回覆
yeah, DV, don't get us all worried, you should go rest by now!
Like TS said it right, you are a wonderful person and an amazing actor who puts fans before your health. Please, do yourself a good thing by spending time for your health. We all rather seeing you healthy and happy rather than looking tired in pictures.
Pamper yourself and keep the handsome face forever charming!
Now, please hop in to bed :D

週五 3月 23, 2007 3:21 am
個人資料
頭像

引用回覆
Come all members of our ' Space Panda Team ' come and give full support to our handsome hero DV..

嘿,我們北京DV艦隊已經整裝待發,
DV大人發號令,我們出發!作戰!

週五 3月 23, 2007 3:23 am
個人資料

引用回覆

I checked in already, giving the full support
and even more :wink:

週五 3月 23, 2007 3:25 am
個人資料
頭像

引用回覆
文章 DV大人的生活是很有规律的
同意susan姐!
1.DV大人,是一个很有责任心,生活很有规律的人,他是我们的榜样!所以他一定已经安排好了合理利用自己的时间!
2.DV大人说了和我们交流,以及我们每天的互相等待都已成为我们大家生活的一部分,所以请DV先生在时间安排允许的情况下让我们相约在这里等待吧!

週五 3月 23, 2007 3:26 am
個人資料
頭像

引用回覆

I checked in already, giving the full support
and even more :wink:

haha I jumped out of bed to give my support always hehe!!
OK me really need to sleep now~
Nite Nite all my dears... :oops:

週五 3月 23, 2007 3:28 am
個人資料
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 168 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 56789101112  下一頁

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :  
© 2006-2024 kootinlok.com 版權所有 不得轉載